Behandeling
Veel nieuwe klanten vragen zich af hoe zij een stralende en gezonde huid kunnen krijgen. En hoewel ieders huid anders is geldt altijd het principe dat je je huid zowel van binnen als van buiten goed moet verzorgen. In mijn praktijk pas ik mijn 4-staps aanpak toe om ook jouw huid in topconditie te brengen:

1- Persoonlijke begeleiding & behandeling.

Ieder mens is uniek en dat geldt dus ook voor jouw huid. Aan de hand van een gesprek en huidanalyse bespreek ik met je wat jij nodig hebt om een mooie en gezonde huid te krijgen. Elke afspraak opnieuw, omdat jij en je huid iedere dag anders voelen. Jouw bezoek bij Chiral is daarmee altijd persoonlijk, warm en nooit quick-fit. Met mijn adviezen kun je thuis zelf aan de slag en kun je mij tussendoor altijd bereiken als je vragen hebt.

2- 100 % huidvriendelijke verzorging.

Een mooie huid is een gezonde huid. Om je huid gezond te houden, of om  je huid te herstellen,  heeft je huid dagelijks een goede verzorging nodig. In mijn praktijk werk ik daarom enkel met 100% huidvriendelijke ingrediënten die je huid beschermen, verzorgen en je huidconditie versterken. Mijn productlijn heeft het zgn Bionome Kwaliteitslabel. Dit staat voor: duurzame producten, die 100% huid, dier -en milieuvriendelijk zijn. De producten zijn op basis van hoogwaardige natuurlijke oliën met huideigen werkstoffen en anti-aging vitamines. Ze zijn GEHEEL vrij van chemische conserveringsmiddelen, geur -en kleurstoffen, minerale oliën en dierlijke stoffen.

3- Ontspanning en Balans.

Stress is vaak mede verantwoordelijk voor vroegtijdige huidveroudering en  huidproblemen. Ontspanning en innerlijke balans helpen om van binnen uit aan een mooie huid te werken. In mijn behandelingen zet ik hiervoor diverse ontspannende zone, drukpunt -en intuïtieve massages in.

Soms is massage alleen, niet voldoende om tot ontspanning te komen. Er kunnen dingen door je hoofd spelen die eens aandacht nodig hebben. Tijdens jouw behandeling is er ruimte voor jouw verhaal als je dat wilt. Mijn ervaring is dat persoonlijke belangstelling en een luisterend oor vaak al genoeg is. Maar het kan ook zijn dat je eens meer tot de kern wilt te komen van iets. Dankzij mijn coachachtergrond kan ik je hierbij helpen en kunnen we in een vervolg afspraak extra tijd hier aan besteden.

4- Gezonde voeding.

Gezond van binnen is mooi van buiten! Je huid is het grootste orgaan dat je hebt en heeft voedingstoffen nodig om in goede conditie te blijven. Door een gezond voedingspatroon wordt je huid van binnen uit verzorgd. Tijdens jouw behandeling geef ik je graag voedingstips mee die je huidconditie verbeteren.