Kennismaking

Allereerst maken we samen kennis en stel ik vragen die betrekking hebben op thema’s zoals gezondheid en leefstijl. Daarna leer ik jouw huid kennen via een huidanalyse. Ik kijk dan oa naar de doorbloeding, stevigheid, gevoeligheid, porie-structuur en vochtgehalte van je huid. Ook beoordeel ik eventuele huidproblemen en zogenaamde efflorescenties (plekjes en vlekjes).

Advies

AfspraakDaarna adviseer ik je welke werkstoffen jouw huidconditie zullen ondersteunen en verbeteren. Ik laat je zien welke producten hierbij aansluiten. En als je wilt kun je al kort kennis maken met een aantal producten tijdens een korte proef-behandeling. Natuurlijk mag je ook kiezen voor een passende gezichtsbehandeling.

Met mijn advies op gebied van voeding en leefstijl kun je je huid van binnen uit verzorgen.

Product

Als je de geadviseerde producten aanschaft kun je meteen aan de slag om jouw huidconditie te verbeteren. Pas als je dagelijks je huid een gezonde verzorging biedt met de juiste ingrediƫnten zul je gaan merken dat jouw huid gezonder wordt, zachter aanvoelt en er stralender uit gaat zien. Met zo af en toe een behandeling in mijn praktijk kan je helaas geen blijvende resultaten verwachten.

Afspraak

Twee weken later bel of mail ik je (net wat je liever hebt), om te vragen hoe het gaat en of je misschien nog vragen hebt. Natuurlijk kun je mij ook altijd eerder bellen als iets je niet duidelijk is. Vier weken na onze eerste kennismaking ben je vervolgens van harte welkom voor een (gratis) korte huidcheck. Deze afspraak kun je ook combineren met een passende behandeling.We bespreken dan samen je ervaringen en eventuele vervolg stappen die nodig zijn om je huid verder te verbeteren.

Spreekt mijn werkwijze je aan? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende 1e kennismaking. Bel mij of stuur een mailtje naar info@chiral.nl