Dr. Baumann
Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat 10% van de consumenten binnen vijf jaar huidproblemen krijgt door het gebruik van ongezonde cosmetica. Die huidproblemen kunnen zich uiten in irritaties, allergische reacties en huidziektes. De oorzaak van deze problemen ligt vaak vooral in het gebruik van chemische geur, kleur -en conserveringsmiddelen. (Zie te vermijden stoffen .)

Ga voor 100% huidvriendelijke verzorging.

Als je dagelijks je huid belast met ongezonde stoffen, komt vroeg of laat je huid in opstand. Parfum, chemische conserveringsmiddelen -en UV filters zijn schadelijke stoffen die je huid irriteren en op den duur ziek kunnen maken. Ga daarom voor 100% huidvriendelijke producten. De Dr Baumann Exclusieve Beauty Care heeft het Bionome Kwaliteits Keurmerk: 100% huidvriendelijk, maar ook milieu -en diervriendelijk.

Beste werking

Optimale verdraagzaamheid en de best mogelijke werking voor álle huidtypes staat voor op. Dr Baumann gebruikt daarom uitsluitend huideigen en huidvriendelijke werkstoffen voor de producten. Ze zijn geheel vrij van chemische conserveringsmiddelen, geur -en kleurstoffen en UV-filters. En er worden geen minerale oliën en allergene (stoffen die allergieën kunnen veroorzaken) stoffen in verwerkt. De producten zijn daarom ook uiterst geschikt bij de behandeling van verschillende huidproblemen.

Plantaardig en Huideigen

Dr. Baumann bevat hoogwaardige plantaardige oliën zoals jojobaolie, sheabutter, macadamiaolie, sesamolie en teunisbloemolie. De huidconditie wordt verbetert dmv belangrijke werkstoffen als vitamines: zoals Vit A,pro vit A, B3, B5, C, E, F, en H. Ook worden er stoffen toegevoegd die de vochtgraad herstellen. Belangrijke stoffen hierbij zijn de zgn. liposomen. Dit zijn huididentieke vetstoffen die zowel vocht als vetten aan zich kunnen binden. Naast het hydraterende vermogen, zorgen liposomen er voor dat alle werkstoffen tot diep in de  huid worden opgenomen. De werkstoffen hebben hierdoor een nog betere werking op de huid.

Voor ieders budget

ProductenEen goede huidverzorging moet voor iedereen bereikbaar zijn. Dr. Baumann presenteert daarom verschillende lijnen:

 • SkinIdent
  Geheel huididentiek, als je het allerbeste wilt voor je huid en aan te bevelen als verzorging bij huidproblemen zoals allergieën/eczeem en overgevoeligheden
 • Dr. Baumann Classic
  Klassieke luxe bionome huidverzorgingsproducten
 • BeauCaire
  Om ook bij een kleiner budget toch van de voordelen van een bionome huidverzorging te kunnen genieten
 • Dr. Baumann Welness
  Wellness verzorgingslijn voor het hele lichaam
 • Make Up Mooi opgemaakt, met natuurlijke pigmenten, ZONDER irriterende stoffen