Heb jij een huidprobleem en heb je al van alles geprobeerd? Wordt je er soms moedeloos van? Als je huidproblemen hebt verlang je des te meer naar een mooie en gezonde huid. Met mijn 4-staps aanpak verbeter je jouw huidconditie op een natuurlijke manier, zowel van binnen als van buiten uit. 

Herkenbare huidproblemen

In de volgende artikelen ga ik in op verschillenden huidproblemen. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande linken.
(Over)gevoelige huid
Verslapte huid
Vochtarme trekkerige huid

Huidziekten.

In de volgende artikelen ga ik in op de verschillenden huidziekten. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande linken.
Acne
Clownseczeem
Eczeem
Rosacea

Weten wat je smeert!

In veel cosmetische producten zijn stoffen verwerkt die je huid belasten en waar je in de loop van de jaren een intolerantie tegen kan ontwikkelen. Bekende boosdoeners zijn chemische conserveringsmiddelen, kleur -en geurstoffen en UV-filters. Via deze link vind je een lijst met bekende ongezonde huidverouderende stoffen. Heb je problemen met je huid onderzoek dan of deze producten voorkomen in jouw cosmetica.